28-10-06

ZVC Rapid 2006 - VV Eernegem

Gespeeeld te Jabbeke op donderdag 25 oktober om 22.05u.

Selectie: Wim Degryse / Christophe Clauw, Kurt Verbrugghe, Peter Wittevrongel / Steve Vereecke, Wim Defebere en Diederik Verstraete

Scoreverloop: 0-1 (Steve); 0-2(Diederik); 0-3(Steve) // 0-4(Diederik); 0-5(Peter); 0-6(Steve); 1-6

Logische en oververdiende zege voor VV Eernegem. We grepen de tegenstander vanaf het eerste fluitsignaal bij de keel. Dit resulteerde al vlug in een eerste doelpunt na een mooie individuele actie van Steve. Vijf minuten later stond het zelfs 0-2 na een dekkingsfout van de lokalen: hun keeper wist nog de lobbal van Steve mooi uit zijn goal te ranselen maar Diederik was goed gevolgd en kon binnenkoppen. Nog was het niet gedaan: Wim kon zich mooi ontdoen van zijn tegenstander en schoot op doel. De doelman wist nog een ultieme parade uit zijn mouw te schudden maar Steve jaste de bal onhoudbaar in doel: 0-3. Niets op af te dingen als je het mij vraagt.
Na de rust eenzelfde spelbeeld: Rapid 2006 kon nooit aanspraak maken om terug in de wedstrijd te komen. Diederik wist er zelfs meteen 0-4 van te maken na een mooie solo. Ook Peter kon zijn goaltje meepikken op zijn typische manier: een loeier van op afstand onhoudbaar tegen de netten(die afstandsschoten zijn echt wel een meerwaarde dit jaar)! Het werd nog erger voor de mannen van Jabbeke: uitblinker Steve wist er 0-6 van te maken na een mooie pass van Diederik. Enige minpunt: de doelpuntenhonger van Steve die avond, resulteerde nog in de 1-6 (own-goal).   

Collectief sterke zege en een hart onder de riem met de topper van komende dinsdag in het achterhoofd tegen Irish Pub. Verder noteren we nog de jammerlijke tand-blessure voor onze (weeral sterk keepende) Wim (hopelijk heb je wat kunnen slapen donderdagnacht). Voorts een pluim voor de sportief spelende tegenstander(op een zware fout op een uitgebroken Diederik na).

Goe bezig gasten!


12:55 Gepost door uw verslaggever in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.