04-12-06

Girisp Torhout - VV Eernegem: 3-2

Selectie: Wim Degryse / Jan Kimpe, Christophe Clauw, Kurt Verbrugghe, Peter Wittewrongel / Diederik Verstraete, Wim Defebere en Jimmy Suzanne

Scoreverloop: 0-1 (Diederik Verstraete), 1-1 // 1-2 (Jimmy Suzanne), 2-2, 3-2

Jammer...

Vandaag verloor VV zijn eerste wedstrijd van het seizoen. We speelden geen slechte wedstrijd maar dat bleek vandaag niet voldoende.

In het openingskwartier tasten beide ploegen elkaar wat af. Totdat Peter er genoeg van had: schitterende pass naar Diederik die mooi afwerkte. Dan begon Torhout, zonder echt gevaarlijk te zijn, wat steriele druk te ontwikkelen. Toch kwam de 1-1 er door een schot van de tweede lijn: Wim, die de hele wedstrijd zéér secuur stond te keepen, was kansloos. Rusten geblazen met een billijk gelijkspel.

De tweede helft begon goed. We hadden het beste van het spel. Bij één van onze aanvallen kon Jimmy de doelman mooi omspelen. Die kon niet anders dan hem foutief te stoppen met de logische strafschop als gevolg. Tot veler verbazing viel de gele kaart niet voor de Torhoutse keeper, maar voor Peter die om een gele kaart vroeg. Jimmy kon de strafschop overigens mooi omzetten. Na het uitvallen van Peter kregen we het moeilijk: we konden de bal vooraan niet meer bijhouden waardoor onze verdedigers al te vaak onder druk kwamen te staan. Tot 10 minuten voor het einde konden we het nog houden maar dan vielen nog twee onvermijdelijke doelpunten.

Jammer...

23:13 Gepost door uw verslaggever in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.