24-01-07

FCA Ichtegem - VV Eernegem 2 - 2

Gespeeld 19 januari 2007 om 20u te Ichtegem

Selectie: Wim Degryse / Kurt Verbrugghe, Peter Wittevrongel, Jimmy Susanne / Andy Passchyn, Diederik Verstraete, Wim Defebere

Scoreverloop: 1-0, 1-1 (Diederik Verstraete) // 1-2 (Diederik Verstraete), 2-2

Weer niet gewonnen. Toeme toch. We geraken maar niet uit ons dipje. We speelden weer niet goed, niet slecht. Een beetje zoals de laatste weken. We kunnen dat extra'tje niet brengen die over winst of verlies oordeelt. We begonnen de wedstrijd goed. We konden onmiddellijk een paar kansen versieren, maar jammer genoeg niet afronden. FCA kwam dan op voorsprong. Gelukkig kon Diederik eindelijk zijn ongeluk van de laatste weken van zich afgooien en scoren. Hopelijk is hij nu weer vertrokken. Maar we hebben daar alle vertrouwen in. Hij bewees dan maar onmiddellijk dat het geluk gekeerd was door een ongelofelijk zwijn te maken. Een snoeihard schot werd door hun keeper afgeweerd. De bal kwam terug en belandde via de doelman toch in doel. Dit gelukje kregen FCA echter dubbel en dik terug. Wankeltje ging alleen door en werd prachtig gestuit door Wim. Via een carambolle belandde deze bal echter toch in ons doel. We konden geen vuist meer maken. Maar al bij al een verdiend punt voor onze vrienden van FCA Ichtegem.

VVE, we zitten in een dipje, maar niet getreurd, na een laagte komt er steeds een hoogte. En na de match zit alles nog altijd snor (dat kan gecontroleerd worden aan de hand van mijn katers op zaterdag en dat was alleszins het geval).

12:03 Gepost door uw verslaggever in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.