28-02-07

VV Eernegem - ZVC Rapid 2006 7 - 6

Gespeeld op 23 februari om 21u te in de Gemeentelijke Sporthal van Eernegem

Selectie: Wim Degryse / Christophe Clauw, Kurt Verbrugghe, Andy Passchyn // Diederik Verstraete, Wim Defebere, Jan Vandecasteele

Scoreverloop: 0-1, 0-2, 1-2 (Diederik Verstraete) // 2-2 (Jan Vandecasteele), 3-2 (Diederik Verstraete), 3-3, 3-4, 3-5, 4-5 (Kurt Verbrugghe), 5-5 (Jan Vandecasteele), 5-6, 6-6 (Jan Vandecasteele), 7-6 (Christophe Clauw)

Jawadde, dat was helemaal niet goed, om het met een understatement te zeggen. Neenee, dit kan/moet veel beter. We waren nog maar afgetrapt en we stonden reeds twee doelpunten in het krijt. Lullige doelpunten, zeker en vast, maar daar tegenover konden wij ook maar weinig stellen. Gelukkig kon Diederik nog voor de rust tot 1-2 milderen.

Een gemotiveerder VV na de rust. In een mum van tijd stonden we 3-2 voor. Dit duurde echter niet lang, want in een mum van tijd stonden we al opnieuw 3-5 achter. Deze 3-5 bleef een tiental minuten staan. We probeerden van alles, maar we schoten tekort. We geraakten er niet door, we hadden geen creativiteit. Met een puntertje kon Kurt Verbrugghe de heropstanding inleiden. Ook Jan zijn moment kwam. Tot tweemaal toe had hij de gelijkmaker aan de voet. De potjes van onze tegenstander begonnen over te koken, wat resulteerde in een aantal gele kaarten. Vijf minuten voor tijd legde Clauwtje de eindstand vast. 7-6. Bloed, zweet en tranen.

We onthouden dat Kurt Verbrugghe zich niet overslapen heeft en zelfs gescoord heeft. We dachten al dat het er niet meer van zou komen. Jan Vandecasteele scoorde 3x en kan dus matchwinnaar genoemd worden. En tenslotte, heeft onze ploeg nog altijd meer karakter dan kunde. Nee, serieus, de manier waarop was niet goed, maar we bleven er onze kop voorleggen en dat telt ook voor iets.

13:04 Gepost door uw verslaggever in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

voetbal hoe kan je nu het eerst doelpunt geluk noemen? jullie doelman was gewoon niet snel genoeg om het mooie pasje van diego te onderscheppen en dan heeft dave het mooi afgemaakt . en dan het tweede doelpunt mmm even denken keihard in het hoekje beneden jammer voor jullie doelman maar hij kon er weer niet aan :p lol en jullie maar zeggen dat jullie beter waren soms hebben jullie goals gemaakt zonder te weten waar de bal terecht ging komen maar ja het zal wel verdient zijn zeker met zo'n goeie (schijts):s groetjes zvc rapid 2006

Gepost door: diego | 28-02-07

Beste Rapid 2006,
Als ik goed kan lezen, heb ik geschreven dat het twee lullige doelpunten waren, niet dat het geluksdoelpunten waren. Het lullige was dat er laks verdedigen aan vooraf ging. Je hebt gelijk, met geluk hadden deze doelpunten niets te maken en misschien had ik het anders moeten verwoorden..
Vervolgens heb ik ook nergens geschreven dat wij beter waren. Dit was inderdaad niet zo.
Tenslotte wil ik ook nog besluiten dat het normaal is dat dit verslag vanuit het standpunt van VV Eernegem geschreven is. Ik ben geen objectieve journalist.
Verder wens ik jullie nog een sportief seizoen toe en voor onszelf hoop ik dat we nog veel doelpunten mogen scoren zonder dat we weten waar de bal terecht komt.

Gepost door: andy | 01-03-07

De commentaren zijn gesloten.