12-03-07

VV Eernegem - Girisp Torhout 3 - 5

Gespeeld op 9 maart 2007 om 21u te Eernegem

Selectie: Wim Degryse / Kurt Verbrugghe, Christophe Clauw, Peter Wittevrongel / Andy Passchyn, Jimmy Susanne, Jan Kimpe

Scoreverloop: 0-1, 0-2, 1-2 (Jan Kimpe) // 1-3, 2-3 (Jan Kimpe), 2-4, 2-5, 3-5 (Andy Passchyn)

De heenwedstrijd van deze partij werd (zo werd mij atlhans gemeld) ongelukkigerwijs verloren. Daarom stond een hypergemotiveerd VVE klaar om de handschoen op te nemen. Een eerste klap kwam er toen Kurt verstek gaf. Gelukkig kon hij na ongeveer vijftien speelminuten toch nog inpikken. Een tweede klap kwam kort na het startsignaal. Paf, onze verdediging uitgespeeld en 0-1. We namen vlug het heft in handen en hadden verschillende kansen, zonder evenwel te scoren. Een counter van Torhout was wel efficiënt. 0-2. Niettemin konden we vrijwel onmiddellijk de aansluitingstreffer scoren. Een mooie punter van Jan in het kruis (van het doel).

Na rust probeerden we ons spel verder aan de tegenstander op te dringen, maar dit lukte toch minder dan in de eerste helft. Torhout kwam meer en meer in de wedstrijd. We konden nog vaak tegenprikken, maar echt overwicht hadden we niet meer. Nadat Torhout de 1-3 lukt, konden we opnieuw via Jan milderen. Opnieuw met een punter verschalkte hij de doelman. Ondertussen had onze doelman al een bal in het kruis gekregen (niet van het doel deze keer). Gelukkig kon hij nog verder spelen. Toen kwam de 2-4 en de 2-5. Wedstrijd gespeeld. We konden nog éénmaal scoren toen Andy een schitterende aktie gemakkelijk binnen duwde.

Conclusie: we speelden een goede partij. We werden op onze waarde geklopt en het geluk is in deze tweede seizoenshelft niet aan onze zijde. Nu ja, niets aan te doen. Zolang we maar ons best doen. Vanavond moeten we aantreden tegen de Soca Boys. Zonder grote tegenslag, moeten we deze partij winnend kunnen afsluiten.

12:48 Gepost door uw verslaggever in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.