30-10-07

ZVC De Wacko's - VV Eernegem 2 - 3

Gespeeld op 29 oktober 2007 om 20u30 in Oost-Vleteren.

Spelers: Wim Degryse // Peter Wittevrongel, Kurt Verbrugghe, Andy Passchyn // Diederik Verstraete, Jan Vandecasteele, Jan Kimpe

Scoreverloop: 0-1 (Jan Vandecasteele), 1-1, 2-1, 2-2 (Peter Wittevrongel) // 2-3 (Peter Wittevrongel)

We konden duidelijk de goede lijn van de laatste tijd niet doorzetten. We wonnen wel, maar eerder onverdiend en na slecht spel.

De wedstrijd begon goed. De Jannen schudden een mooie aanval uit hun mouwen. Jan Kimpe bediende Jan VDC die mooi afwerkte. Goed begonnen, half gewonnen? Vergeet het. We lieten de tegenstander terug in de wedstrijd komen en op vrije trap kwamen ze langszij. De verdediging had het lastig met de technisch sterke vijandige aanval. Het gebrek aan ruimte speelde dan weer ons aanvallend compartiment parten. De Wacko's kwamen verdiend op voorsprong na een te vermijden doelpunt. Gelukkig konden ook wij op vrije trap scoren. Peter buffelde de bal in de netten.

De tweede helft was meer van hetzelfde. Slechte passes, ondoordacht verdedigen, ... Bijna geen enkele goede actie konden we nog in elkaar steken. We verdedigden potig, maar correct. De tegenstander zag dit enigszins anders en ze begonnen de scheidsrechter te bestoken. Bij een counter knalde Peter van op verre afstand de 2-3 staalhard in de hoek. VVE bleef heel kalm, terwijl het met de Wacko's van kwaad naar erger ging. Na een terechte gele kaart voor een Wacko, na het onder de zoden schoffelen van Jan K., was het hek helemaal van de dam. De vijand bleef zich enerveren. Op dit moment kregen we nog een aantal panklare kansen, die we echter verknoeiden. De Wacko's kregen nog een gele kaart en werden stilaan moedeloos. De laatste minuten speelden we daarna probleemloos uit.

We onthouden dat:

  • we gewonnen hebben. Op sportief vlak moeten we deze partij liefst zo vlug mogelijk vergeten.
  • ze de mop met de papegaai in Oost-Vleteren niet kennen.
  • op een bepaald moment een Wacko redelijk wacko begon te doen.
  • Oost-Vleteren ver is.

12:51 Gepost door uw verslaggever in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.