14-02-08

De Flandrien - VV Eernegem 6 - 4

Gespeeld op maandag 11 februari om20u in Zeebrugge

Spelers: Wim Degryse // Kurt Verbrugghe, Peter Wittevrongel // Andy Passchyn, Joeri Heindryckx

Scoreverloop: 1-0, 1-1 (Peter Wittevrongel), 1-2 (Joeri Heindryckx), 2-2 // 2-3 (Andy Passchyn), 3-3, 4-3, 5-3, 6-3, 6-4 (Andy Passchyn)

Een nieuwe nederlaag, maar niets om ons over te schamen. Vandaag konden we slechts op vijf spelers rekenen, wat een beetje de teloorgang in de tweede helft in de hand werkte. We speelden echter een goede wedstrijd en dat is hetgeen we moeten onthouden. En ... onze vier doelpunten waren stuk voor stuk pareltjes.

We lieten de tegenstander onmiddellijk komen. We hadden ook geen andere keus. Balverlies van Andy leidde de eerste treffer in. Niet getreurd, we deden hen gans de eerste helft ongelofelijk pijn met onze scherpe uitvallen. Dit resulteerde in de gelijkmaker. Via Andy kwam de bal bij Joeri, die op zijn beurt Peter zag doorlopen. 1-1. Enkele minuten later werd een bal onderschept door Andy. Hij paste op Joeri die de bal magistraal in doel stifte ... 1-2. De rust werd jammergenoeg niet gehaald. 2-2

Net na de rust devieerde Andy een prachtige pas van Joeri rustig in doel. 2-3. Hier lagen de kansen voor ons. Indien we de voorsprong een vijftal minuten hadden kunnen houden, het ging een heel andere wedstrijd worden. Helaas. Bijna onmiddellijk na de 2-3, scoorde de Flandrien de 3-3. Het licht begon toen bij ons uit te gaan. Even later werd het 4-3. Omwille van enkele risico's van onze kant liep de tegenstander verder uit. Ze speelden het dan ook heel mooi uit!!! Net voor affluiten lanceerde Wim Andy nogmaals. Deze laatste kon in één beweging de bal controleren en zichzelf  voor doel isoleren (lees: ik weet begot niet hoe ik het gedaan heb ...). 6-4.

We onthouden dat:

  • de Flandrien een ongelofelijk toffe tegenstander was. De ganse partij was sportief en uiterst spannend. Het is tegen deze tegenstander al ooit anders geweest. Hopelijk kunnen we het in de toekomst zo houden.
  • Kurtje gespeeld heeft met 39 graden koorts.
  • Kurtje na de match zijn koorts uitgezweet had.
  • we ons geamuseerd hebben en dat nog altijd het belangrijkste is.

13:03 Gepost door uw verslaggever in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.