17-04-08

ZVC Victory - VV Eernegem 6 - 1

Gespeeld op maandag 14 april om 20u in Blankenberge

Spelers: Wim Degryse // Christophe Clauw, Peter Wittevrongel, Kurt Verbrugghe // Jan Vandecasteele, Joeri Heindryckx, Jan Kimpe

Scoreverloop: 0-1 (Joeri Heindryckx), 1-1, 2-1, 3-1 // 4-1, 5-1, 6-1

We hebben mogen meegenieten van de verdiende kampioen in onze reeks want veel hebben we hen niet in de weg kunnen leggen. De wedstrijd begon nochtans goed want we vingen hen goed op en na 5 min kon Joeri met een puntertje op tegenaanval scoren. De 0-2 van Joeri belandde jammer genoeg op de kruising. Victory speelde vlug en vinnig op hun groot terrein (en we hebben het geweten) en kwam verdiend gelijk en kort daarna ook op voorsprong. De aansluitingstreffer kwam er net niet want Joeri zijn onverwacht schot kwam terug tegen de paal. Net voor de rust kregen we dan nog het deksel op de neus zodat we gingen rusten bij 3-1.

De eerste kans was terug voor ons maar Joeri treuzelde te lang en wou terug de doelman omspelen ipv te trappen na goed voorbereidend werk van Jan VDC. Daarna werden we gewoon overklast en liepen ze vlug uit tot 6-1 met tussenin nog een kwalijke botsing tussen doelman Wim en Joeri die gelukkig allebei niet gekwetst geraakten. Joeri had nog de kans om te milderen net als Jan VDC maar de afwerking was beneden alle peil. Jan Kimpe werd nog van het terrein gestuurd door een te late tussenkomst maar dan was het alleen nog wachten naar het eindsignaal.

PS: - Robbe was een vurige supporter en zat tussen al hun vrouwelijk schoon. Het is toch een Clauw (clown) hé.

12:59 Gepost door uw verslaggever in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.