13-10-08

VV Eernegem - La Squadra 3 - 2

Gespeeld op vrijdag 10 oktober om 21u in Eernegem

Spelers: Wim Degryse // Kurt Verbrugghe, Peter Wittevrongel, Jan Kimpe // Jan Vandecasteele, Joeri Heindryckx, Diederik Verstraete

Scoreverloop: 1-0 (Jan Vandecasteele) // 1-1, 2-1 (Jan Vandecasteele), 2-2, 3-2 (Diederik Verstraete)

De wedstrijd begon met een minuut stilte omwille van het overlijden van de moeder van één van de spelers van La Squadra. Onze deelneming.

Vanaf het begin was het duidelijk dat La Squadra niet met zijn meest technisch vernufte ploeg afgezakt was richting Eernegem. Dat stond ons ook toe om meteen druk te zetten op de tegenstander, wat ons ook lukte: VVE had het beste van het spel een liet ook een aantal (grote) kansen noteren maar Diederik en Jan (Kimpe) konden de netten (nog) niet doen trillen. LAS kon daar bitter weinig tegenover plaatsen. Vlak voor rust volgde dan ook de logische voorsprong: Jan (Vandecasteele) draaide mooi rond zijn man en kon overhoeks binnenschuiven: een prachtige goal!

Na rust een ander spelbeeld: we konden het allemaal niet meer zo goed belopen en Squadra begon beter te combineren. Na een kwartier resulteerde dat ook in de gelijkmaker na aarzelend verdedigen. Jan (Vandecasteele) besloot dan om nog eens zijn duivels te ontbinden en vond opnieuw het gaatje: 2-1! LAS kon echter onmiddelijk tegenprikken. Toen iedereen zich al bij een gelijkspel begon neer te leggen was het slotakkoord echter voor Diederik: na een collectieve actie kon hij besluiten onder de bezoekende doelman: 3-2 en de belangrijke zege was een feit!

Op basis van de eerste helft verdiende VVE de overwinning. Het kon echter anders uitgedraaid zijn: we lieten LAS in de wedstrijd komen maar konden telkens op het ideale moment scoren. Volgende keer de kansen gewoon afwerken zodat we niet in de problemen hoeven te komen!

Maandag opnieuw wedstrijd te Moerkerke: met minder dan 3 punten kunnen we daar niet tevreden zijn! 

11:04 Gepost door uw verslaggever in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.