08-12-08

VVE - ZVC Narai Thai 3 - 5

Gespeeld op vrijdag 5 december om 21u in Eernegem.

Spelers: Wim Degryse // Kurt Verbrugghe, Jimmy Susanne, Jan Kimpe // Joeri Heindryckx, Jan Vandecasteele, Diederik Verstraete

Scoreverloop: 0-1, 0-2, 0-3, 1-3 (Joeri Heindryckx) // 1-4, 2-4 (Jan Kimpe), 3-4 (Diederik Verstraete), 3-5

Een match die in feite moest gewonnen worden werd verloren. Narai Thai speelde, naar eigen zeggen, hun beste wedstrijd van het jaar; wij onze slechtste. Vooral het eerste kwartier waren we nergens en stonden we ook 0-3 in het krijt. Wedstrijd toen in feite al gespeeld. Narai Thai ving ons collectief goed op waardoor we niet aan veel uitgespeelde kansen kwamen en we vervielen in stereotiep aanvalsspel. Toch konden we voor rust nog milderen: een zeldzame aktie door het midden en Joeri kon mooi in de draai afwerken.

We vatten de tweede helft met hiernieuwde moed aan, maar kregen al meteen het deksel op de neus. Opnieuw via een vlijmscherpe counter wisten de Bruggelingen te scoren. Na de 1-4 konden we eindelijk de druk opvoeren wat resulteerde in een resem kansen. Eerst kon Jan de 2-4 aantekenen door onder de keeper binnen te steken en we kwamen zelfs helemaal terug in de match wanneer Diederik de 3-4 kon scoren.
Het mocht echter niet baten: na een flater in de thuisdefensie mocht de spits van Narai Thai alleen op Wim af: die faalde niet en de boeken mochten dicht.

Maandag trekken we naar Moerkerke alwaar de 2 punten moeten behaald worden!

 

00:26 Gepost door uw verslaggever in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.