26-01-09

Deaf Bruges04 - VV Eernegem 9 - 4

Gespeeld op vrijdag 16 januari om 22u15 in Brugge.

Spelers: Wim Degryse // Kurt Verbrugghe, Peter Wittevrongel, Jimmy Susanne // Diederik Verstraete, Jan Vandecasteele, Joeri Heindryckx

Scoreverloop: 0-1 (Diederik Verstraete), 0-2 (Peter Wittevrongel), 1-2, 1-3 (Joeri Heindryckx), 2-3, 3-3, 4-3, 5-3 // 6-3, 7-3, 8-3, 8-4 (Jimmy Susanne), 9-4.

We begonnen heel sterk aan de wedstrijd. Achterin hielden we alles dicht en vooraan hadden we een beetje geluk, toch bij het eerste doelpunt van Diederik. Brugge kon enkel een lichte druk uitoefenen maar meer niet. We kwamen zelfs 2-0 via Peter die de bal kon onderscheppen en met een harde punter in de verste hoek binnen knalde. Terug kon Brugge weinig daartegen over zetten en toch was er terug een dom doelpunt nodig om hen in de match te doen komen. We lieten het daar niet bij want Diederiek zette een straffe rush langs de zijlijn tot de achterlijn (onderweg had hij al 2 spelers in de wind gezet) om zo knap de inlopende Joeri te bedienen die niet meer kon missen. Wat er daarna gebeurde was onverstelbaar. De druk verhoogde wel van hun kant maar wij hielpen een handje door het terrein niet klein te houden, niet kort op de man te spelen en soms ook dat professionele foutje niet te maken (wat zij wel deden). Het ging zo vlug dat het aan de rust al 5-3 was. In de tweede helft hadden we de beste kans op de gelijkmaker maar de lat lag in de weg. De goals vielen aan de overkant en we hadden veel goede bedoelingen maar onze uitvoering was te traag. We slaagden er niet meer in om een vuist te maken. Al moeten we wel zeggen dat we toch nog de lat en een aantal keer alleen voor hun doelman zijn gekomen maar niet koelbloedig genoeg waren.

Verdiende nederlaag tegen een meer dan terechte kampioen?

 

14:15 Gepost door uw verslaggever in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.